مواد لازم برای خورشت خلال
طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی
1. طرز تهیه خورشت خلال بادام کرمانشاهی خوشمزه و مجلسی
مرحله اول
2.مرحله دوم: افزودن گوشت
گوشت را به همراه زردچوبه به پیاز افزوده و مواد را با هم تفت می دهیم تا عطر خوبی به مشام بیاید و رنگ گوشت تغییر کند.
3. مرحله سوم: افزودن رب گوجه
حالا رب گوجه فرنگی را به گوشت افزوده و خوب تفت می دهیم تا رنگ رب آزاد شود. سپس چوب دارچین را به همراه 4 لیوان آب به مواد می افزاییم و اجازه می دهیم تا گوشت خوب پخته شود.
4. مرحله چهارم: افزودن خلال بادام
خلال بادام را در زعفران دم شده خیس کنید. زمانی که گوشت کاملا پخته شد و به غلظت رسید؛ خلال بادام را به همراه لیمو عمانی، گلاب، نمک، زرشک، به خورشت بیفزایید و اجازه دهید خورشت با حرارت کم جا بیفتد.
5. مرحله آخر: سرو خورشت خلال
در نهایت پخت چوب دارچین را از خورشت جدا کنید در ظرف زیبایی ریخته با خلال پسته تزئین کرده و در کنار برنج ایرانی نوش جان کنید.
طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه کمپوت گلابی درسته با ماندگاری بالا و دستور آسان
طرز تهیه مرغ کنتاکی پفکی و خوشمزه بدون فر مثل فست فودی
طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی با گوشت خورشتی خوشمزه و بی نظیر لعابدار و مجلسی
طرز تهیه آش عباسعل با گوشت دنده خوشمزه و بی نظیر به روش اصیل کرمانشاهی
طرز تهیه خمیر نان روغنی خوشمزه و ساده بدون فر به روش کرمانشاهی اصیل
خلال ,گوشت ,بادام ,خورشت ,مرحله ,تهیه ,خلال بادام ,را به ,خورشت خلال ,بادام کرمانشاهی ,به میزان ,خلال بادام کرمانشاهی
درباره این سایت