مواد لازم برای تهیه آش عباسعلی
طرز تهیه آش عباسعلی کرمانشاهی با گوشت دنده
مرحله اول : آماده سازی حبوبات
همه حبوبات را از شب قبل خیس کنید. برنج را نیز خیس کنید و کنار بگذارید. در این حین چندین بار آبشان را عوض کنید تا نفخشان گرفته شود سپس همه حبوبات را با هم در زودپز یا قابلمه بگذارید تا پخته شوند توجه داشته باشید برای تست پخت حبوبات آنها را بین دو انگشت فشار دهید اگر له شدند و سفت نبودند علامت پخته شدن حبوبات است.
مرحله دوم : پخت گوشت و گندم
گندم را جداگانه بگذارید تا نیم پز شود در اواسط پخت گندم برنج را اضافه کنید تا با هم پخته شوند. گوشت را با کمی فلفل سیاه و ادویه داخل قابلمه یا زودپز ریخته و آب رویش بریزید و اجازه دهید تا گوشت کاملا پخته شود سپس آن را خارج کنید و ریش ریش کنید.
مرحله سوم : پخت آش عباسعلی
داخل قابلمه پیاز های نگینی شده را با روغن و زردچوبه بریزید تا عسلی شوند کمی فلفل سیاه نیاز اضافه کرده و تمام حبوبات پخته شده را به همراه گوشت ریش ریش و برنج و گندم و به همراه آبجوش اضافه کنید و اجازه دهید تا آش عباسعلی پخته و دانه و برنج و گندم در آن مشخص نباشند.
مرحله آخر
این آش به خاطر داشتن گوشت ریش ریش کشدار می شود چند تا جوش که خورد
نکات کلیدی در تهیه آش عباسعلی سنتی
طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه کمپوت گلابی درسته با ماندگاری بالا و دستور آسان
طرز تهیه مرغ کنتاکی پفکی و خوشمزه بدون فر مثل فست فودی
طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی با گوشت خورشتی خوشمزه و بی نظیر لعابدار و مجلسی
طرز تهیه آش عباسعل با گوشت دنده خوشمزه و بی نظیر به روش اصیل کرمانشاهی
طرز تهیه خمیر نان روغنی خوشمزه و ساده بدون فر به روش کرمانشاهی اصیل
آش ,گوشت ,ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ,ریش ,۱ ,پخته ,۱ ۲ ,۲ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ,آش عباسعلی ,تهیه آش ,را با
درباره این سایت