خورش خلال کرمانشاهیکی از خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایران و استان کرمانشاه می باشد. این خورش خوشمزه که به خورش خلال نیز معروف است بسیار خوش طعم و لعاب می باشد. خورش خلال علاوه بر خوشمزگی که دارد بدلیل داشتن بادام از پروئتین زیادی برخودار است. ترکیب پروئتین بادام با پروئتین موجود در گوشت قرمز ارزش غذایی فوق العاده ای را دارد. برای اینکه خورش خلال را در منزل تهیه کنید قبلش حتما زرشک سیاه تهیه کنید تا به طعم و رنگ اصلی غذا نزدیک شوید. امروز طرز تهیهخورش خلال بادام کرمانشاهیرا با هم یاد می گیریم.

Image result for خورش خلال کرمانشاهی

مواد لازم برای تهیه خورش خلال کرمانشاهی

  • گوشت گوساله خرد شده ۳۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • بادام ۱۰۰ گرم
  • رب ۳ ق غذا خوری
  • زعفران به مقدار لازم
  • زرشک سیاه ۳ ق غذا خوری
  • نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
  • چوب دارچین یک تکه
  • لیمو عمانی ۲ عدد

طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی

مرحله اول ( پخت گوشت )

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و داخل قابلمه تفت می دهیم تا پیاز سبک شود. سپس گوشت گوسفندی را بهش اضافه می کنیم و با زردچوبه و فلفل سیاه تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس رب را اضافه کرده و چند دقیقه خوب تفت می دهیم تا رب خوش رنگ شود. پس از آن یک تکه چوپ دارچین به خورش خلال اضافه کرده و در آخر ۲ لیوان آب روی خورش ریخته و دربش را می گذاریم تا گوشت خوب بپزد.

مرحله دوم ( پخت خورش )

لیمو عمانی را از قبل سوراخ کرده و در آب ولرم می گذاریم تا تلخیش از بین برود. بعد از پخت گوشت لیمو عمانی را به خورش خلال اضافه کرده.

بادام ها را که از قبل با مقداری گلاب یا زعفران خیس خورده به خورش اضافه می کنیم.

زرشک سیاه را از قبل شسته به همراه کره و شکر خوب تفت می دهیم و به خورش اضافه می کنیم.

چوپ دارچین را از خورش در می آوریم.

در آخر نمک غذا را اندازه می کنیم و در اواخر پخت دو قاشق زعفران را به خورش اضافه کرده و با برنج کته نوش جان کنید.

طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه کمپوت گلابی درسته با ماندگاری بالا و دستور آسان

طرز تهیه مرغ کنتاکی پفکی و خوشمزه بدون فر مثل فست فودی

طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی با گوشت خورشتی خوشمزه و بی نظیر لعابدار و مجلسی

طرز تهیه آش عباسعل با گوشت دنده خوشمزه و بی نظیر به روش اصیل کرمانشاهی

طرز تهیه خمیر نان روغنی خوشمزه و ساده بدون فر به روش کرمانشاهی اصیل

خورش ,خلال ,بادام ,گوشت ,کرده ,تهیه ,خورش خلال ,به خورش ,کرده و ,اضافه کرده ,می کنیم ,خلال بادام کرمانشاهی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

3eyyed54657 khabarestan18 rangincamantc naslebartar مامان آنا تنها و مظلوم ترین امام، مهدی عج داستانها و نکات قرآنی نوید آبادانی هک مدرسه ی خودمان وقتی 12سالم بود آفتابِ بارانی